Campings in Olst-Wijhe e.o.

Overzicht van campings in Olst-Wijhe en omgeving.

Camping 't Haasje

Onze camping in Olst ligt schitterend gelegen in het buurtschap Fortmond in de prachtige uiterwaarden van de IJssel. Op onze camping beleven jong en oud van april t/m oktober een heerlijke vakantie met een ruim aanbod aan voorzieningen. Ideale vakantie voor gezinnen, vissers en natuurliefhebbers.

Fortmonderwerg 17
8121 SK Olst
0570-241041
www.kampeeridee.eu

 

Camping het Klaverblad

SVR mini-camping in Overijssel in  de Sallandse IJsselvallei. Rustige en ontspannen kamperen in het Sallandse Overijssel! Dus dan is comfort kamperen op minicamping Het Klaverblad in het Sallandse Overijssel een goede keuze. Het Klaverblad ligt tussen de plaatsen Olst en Wijhe.

Holstweg 41
8121 RX Olst
0570-561373
www.campinghetklaverblad.nl

Camping Zuidvelde

Boerderij Zuidvelde kunt u vinden in het prachtige Sallandse coulissenlandschap. Naast onze boerderij hebben wij een S.V.R.-camping met plaats voor 25 tenten of caravan’s. In een apart gebouwtje op de camping bevinden zich douches en toiletten.

Familie Boschloo
Randerstraat 3
8121 PM Olst
0570-591389
www.zuidvelde.com

Natuurcamping Boxbergen

Natuurkampeerterrein Boxbergen is een klein, maar bijzonder en uniek terreintje. De ligging in het bos onder hoge, oude beuken, de vrijheid (geen vaste plaatsen) en de mogelijkheid om kleine kampvuurtjes te stoken, maken het een gewaardeerd terrein voor een specifieke doelgroep.

Fam. Kerkmeijer
Wildbaan 2
8124 PD Wesepe
0570-531869

Naar de website

De marsbelte

Camping 'De Marsbelte'

Oude eiken begrenzen het terrein van De Marsbelte, te midden van de landerijen in het gevarieerde Sallandse coulissenlandschap. In de verte staat de kerktoren van Broekland, hier en daar een boerderij. Werden de oude eiken nog door de opa van Dik geplant, de rest van de drieduizend bomen heeft Dik eigenhandig in de grond gezet.

de heer D.J. van Gelder
Velsdijk 14
8124 PP Wesepe
0570-531733
www.demarsbelte.nl

Minicamping aan 't Ven

Minicamping AantVen is een ideale camping voor een rustige vakantie in een natuurlijke en bosrijke omgeving in de provincie Overijssel. Wij bieden u ruime staanplaatsen, een moderne was/douche/toilet gelegenheid, elektrische aansluiting 6/10 ampère en wireless internet. Huisdieren zijn op onze minicamping van harte welkom mits deze buiten zijn aangelijnd.  niet geschikt voor kinderen

Fam. Volmerink
Molenweg 7
8121 PP  Olst
0570 – 592879 of 06 – 22340334
www.aantven.nl

stuurmanskolk

Camping de Stuurmanskolk

Camping De Stuurmanskolk is een ontdekking op een verrassende plaats.
Het lijkt op een park met gevarieerde bomen en struiken die een vijftal kampeervelden van in totaal 1,2 ha omzomen met daarop 40 zeer ruime plaatsen met elektra en watertappunten dichtbij. Het luxe en moderne sanitair zou op een topcamping niet misstaan en ook is de gehele camping voorzien van WiFi. 

Familie Keurhorst
IJsseldijk 85
8196 KC Welsum
0570-561470 of 06-46561843
www.destuurmanskolk.nl

Staat uw accomodatie niet op de site

Heeft u een huisje, dat u verhuurt in de gemeente Olst-Wijhe en staat die hier niet bij, mail dan de gegevens naar info@touristinfo-OlstWijhe.nl

 

Contact en over ons

Bekijk onze drie locaties met  adressen, telefoonnummers en route beschrijvingen.

privacy en disclaimer

www.touristinfo-olstwijhe.nl respecteert de privacy van bezoekers van de website en andere betrokkenen. Lees de volledige ‘Privacye Statement’.
Ondanks de constante zorg en aandacht die de Historische Vereniging Wijhe (HVW) aan de samenstelling van deze website besteedt, is het mogelijk dat informatie die op deze site wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is. lees de volledige disclaimer tekst

Geverifieerd door MonsterInsights