Camperplaatsen in Olst-Wijhe

Overzicht van Camperplaatsen in Olst-Wijhe waar u kunt overnachten.

Camperplaats Ruimzicht

Camperplaats Ruimzicht is gelegen in de driehoek Zwolle/Deventer/Raalte en beschikt over 20 nieuw aangelegde camperplaatsen. Deze ruime plaatsen zijn voorzien van alle benodigde faciliteiten waaronder een toiletgebouw, wifi en stroomvoorziening. Met vrij uitzicht over de landerijen heeft Ruimzicht een unieke locatie voor meerdere campers. Camperplaats Ruimzicht is gelegen 2 km vanaf het dorp Olst, IJssel linie/ IJssel en 8 km vanaf de Hanzestad Deventer. Door de prachtige omgeving is Ruimzicht het start/ rustpunt voor de vele fiets, wandel en mountainbike routes en tevens ANWB service punt.
Er is een horecagelegenheid aanwezig

Eikelhof 9
8121 CV Olst
0570-563941

www.ruimzicht.eu

 

Camperplaats en passantenhaven "De Loswal"

Eén van de mooiere locaties langs de IJssel is de IJsselzone ter hoogte van Wijhe. Naast een fantastisch uitzicht over het rivierenlandschap, vind je onder andere 20 prachtige camperplaatsen. Er zijn tien camperplaatsen met stroomaansluiting en tien camperplaatsen zonder stroomaansluiting.
U kunt gedurende het seizoen van 12 feb. tot 7 nov. gebruikmaken van een tappunt voor drinkwater.
Een douche- en toiletruimte (Pas aanvragen bij havenmester of horeca ark) Lozing voor Chemisch afval (bruin een wit water)

De Loswal Wijhe
Veerweg 1
8131 ZZ Wijhe
06-48083316

www.deloswalwijhe.nl

 

Staat uw accomodatie niet op de site

Heeft u een huisje, dat u verhuurt in de gemeente Olst-Wijhe en staat die hier niet bij, mail dan de gegevens naar info@touristinfo-OlstWijhe.nl

 

Contact en over ons

Bekijk onze drie locatie 
de adressen

Telefoonnummers

 

privacy en disclaimer

your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this conten

Geverifieerd door MonsterInsights